Аплицирањето за Career Days 2016 е во тек!

Оваа година аплицирањето за Career Days е поделено во два чекори:

  1. Дел кадешто треба да пополните online апликација
  2. Дел кадешто треба да го прикачите вашето CV

Аплицирај за Career Days 2016

Пополни ја апликациската форма и прикачи го твоето CV

Прикачи го твоето CV

Со прикачување на вашето CV истото влегува во датабазата на CV-ња кои ќе им бидат достапни на компаниите учесници на Career Days. Напомена: Документот којшто ќе го прикачите мора да биде во PDF формат!
Учесници на Career Days 2016

 

 

 
Галерија

Погледнете дел од атмосферата на Career Days од минатите години

Слика 1

Кликни за да ја зголемиш сликата

Слика 2

Кликни за да ја зголемиш сликата

Слика 3

Кликни за да ја зголемиш сликата

Слика 4

Кликни за да ја зголемиш сликата

Слика 5

Кликни за да ја зголемиш сликата

Слика 6

Кликни за да ја зголемиш сликата

Слика 7

Кликни за да ја зголемиш сликата

Слика 8

Кликни за да ја зголемиш сликата

За Проектот

Дознајте повеќе за Career Days

Од минатите години

20 години традиција

Преку овој настан можете да се нурнете во мрежата на можности од професионалниот свет , да се стекнете со знаење, контакти и да бидете дел од едно незаборавно искуство. Целта на Career Days, со слоган “create new ways”, е да се елиминираат бариерите помеѓу студентите и компаниите што оневозможуваат квалитетна и ефикасна соработка и комуникација. Да се претстават очекувањата и потребите на двете страни преку интеракција чиј резултат би била успешна иднина. Оваа година Career Days ќе се одржи по јубилеен 20ти пат и ќе се состои од панел дискусија со наслов „Јазот помеѓу очекувањата на студентите и компаниите за вработиување“, едукативен семинар составен од два модула од кои Вие, делегатите можете да одберете што би сакале да слушнете. Првиот модул е со централен фокус на бизнис секторот каде ќе можете да дознаете како да ја подобрите вашата положба во пазарот на труд, додека вториот е ориентиран кон претприемништвото, создавањето нови бизниси и startup компании и нивен развој. На овој настан ќе имате и уникатна можност да бидете дел од симулација на интервју, case study работилници како и можност да го оставите вашето CV на компаниите ученсици и да присуствувате на овогодинешниот саем на компании. Бидете дел од настанот кој ќе го промени начинот на комуникација и соработка помеѓу студентите и компаниите. Стекнете се со нови знаења и контакти. Бидете дел од Career Days 2016.

Агенда

Контакт

Контакт Инфо

АИЕСЕК ЛК Скопје
Бул. Гоце Делчев 9в (Економски факултет)
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: +389 2 328 6851
Емаил: info@aiesecskopje.org.mk